Новости

image description

Прв триатлон натпревар во Скопје-Топси Триоги Триатлон 09 јуни 2019

Стартот и целта на натпреварот ќе биде во Спортскиот Центар Борис Трајковски, пливачкиот сегмент ке се одржи на Базенот Борис Трајковски, за велосипедскиот сегмент ќе се користи дел од Булеварот Илинден, а трчањето ќе биде околу спортскиот центар.

image description

Престижно признание за Триатлон Федерацијата на Македонија

Триатлон федерација на Македонија (ТФМ) на гала церомонијата на Европската триатлон Унија (ЕТУ) која се одржа во Даблин, Република Ирска наградена беше за најголем и најзабележителен напредок во годината која измина. ТФМ во трката ги совлада Латвија и Србија.

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064