Календар на натпревари и категории за сезоната 2019

Календар на натпревари и категории во кои ќе се натпреваруваат македонските триатлонци за сезоната 2019.
Имаме интересни натпераври кои се од отворен тип и се достапни за сите категории на натпреварувачи.


Ви посакуваме убава Триатлон сезона,ТФМ

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064