Престижно признание за Триатлон Федерацијата на Македонија

Триатлон федерација на Македонија (ТФМ) на гала церомонијата на Европската триатлон Унија (ЕТУ) која се одржа во Даблин, Република Ирска наградена беше за најголем и најзабележителен напредок во годината која измина. ТФМ во трката ги совлада Латвија и Србија.

Повеќе
01

Клубови

Триатлон клубови во Македонија

Повеќе
02

Интервјуа

Интервјуа

Повеќе
03

Резервирајте

...

Повеќе

Следни настани

05/29/2021 Национално триатлон првенство за 2021 година - Дојран

Почитувани триатлонци од сите возрасни категории, со задоволство ви го најавуваме првиот триатлон за 2021 година!

09/20/2020 Национално триатлон првенство за 2020 година

Почитувани спортисти од сите возрасни категории, со голема радост ве информираме дека пред нас е долгочекуваното национално првенство во триатлон во Дојран кое ќе се одржи според претходно утврдени протоколи.

06/09/2019 Прв Триатлон Натпревар Во Скопје-Топси Триоги Триатлон 09 Јуни 2019

Со задоволство ви најавуваме дека клубот Triogy Racing MKD го организира првиот триатлон натпревар во Скопје.

04/20/2019 Прв Дуатлон Натпревар за 2019

Прв Дуатлон натпревар, Скопје 2019година – СКОПЈЕ ОПЕН ДУАТЛОН 20.04.2019 Организатор – ТФМ , Покровител АМС Место на одржување Скопје,населба Аеродром –под мостот Близнак 20.04.2019

Повеќе
image description

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064