Прв триатлон натпревар во Скопје-Топси Триоги Триатлон 09 јуни 2019

Со задоволство ви најавуваме дека клубот Triogy Racing MKD го организира првиот триатлон натпревар во Скопје. Македонската триатлон федерација ќе биде технички организатор на трката која ќе биде од отворен карактер за сите категории на натпреварувачи.

Ова се сите важни информации кои треба да ги знаете пред вашиот настап на 09 јуни 2019 година.