Топси Триоги Триатлон со најмасовниот старт во Македонија досега

Триатлонот е најбрзо растечки спорт во светот и тоа се докажа изминатиот викенд во нашата земја. 

Честитки до најдобрите за одличната изведба, но и за рекордниот број на рекреативци кои се надминаа себе во предизвикот.