Новости

image description

Календар за натпревари во 2022 година

Ни претстои богата натпреварувачка сезона. За прв пат, оваа година ќе ви претставиме два нови предизвици: Полудистанца (1,9 км пливање, 90км велосипед и 21км трчање) во Црна Гора која ќе се бодува како државно првенство и Акватлон (пливање и трчање) во Охрид.

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064