Календар за натпревари во 2021 година

Со оптимизам ви посакуваме да ги остварите своите предизвици и стискаме палци да ве видиме на стартните линии!


Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064