Прв Триатлон Натпревар Во Скопје-Топси Триоги Триатлон 09 Јуни 2019

Македонската триатлон федерација ќе биде технички организатор на трката која ќе биде од отворен карактер за сите категории на натпреварувачи.

Пријавувањето можете да го направите на следниот линк: http://www.smartrace.club

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064