Триатлон Државно Првенство 2016

Државно првество на Македонија во спринт триатлон организирано од Македонската Триатлон федерација и подржано од Општина Ресен.

Дистанци по категории:
пливање- велосипед- трчање
750м / 20км/ 5км Сениори, јуниори, мастерс (+35)
375м/ 10км/ 2,5км Кадети
200м / 5км /1,25км Пионери

Пријавување и информации на: nikolovska@sportskopje.mk

Котизацијата за не регистрирани натпреварувачи изнесува 500,00 денари. Уплатата треба да биде извршена на сметка на Триатлон федерација на Македонија.
Стопанска банка, жиро сметка број 200001456255463

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064