Престижно признание за Триатлон Федерацијата на Македонија

Триатлон федерација на Македонија (ТФМ) на гала церомонијата на Европската триатлон Унија (ЕТУ) која се одржа во Даблин, Република Ирска наградена беше за најголем и најзабележителен напредок во годината која измина. ТФМ во трката ги совлада Латвија и Србија.

Детали
image description
01

Featured Athlete

Paula Browns

Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.

Learn More
02

Photographers Wanted

NYC Tri Race Weekend

Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.

Learn More
03

Book Your Hotel

For The Triathlon Today!

Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.

Learn More

Следни настани

11/04/2018 Втор Дуатлон натпревар

Втор Дуатлон натпревар, Скопје 2018година – СКОПЈЕ ОПЕН ДУАТЛОН 04.11.2018

06/24/2018 Национално Триатлон Првенство Стење 2018

НационалноТриатлон Првенство- Стење 2018 година – СТЕЊЕ ТРИАТЛОН 24.06.2018

06/24/2017 Национално Триатлон Првенство

Национално Триатлон Првенство- ПРЕСПА 2017 година – ПРЕСПА ТРИАТЛОН 24.06.2017

04/11/2017 Второ Дуатлон првенство, Сабота 04.11.2017

Второ Дуатлон Првенство за 2017 година – СКОПЈЕ 04.11.2017

Повеќе
image description

Bul Koco Racin br.15

Skopje, Macedonia

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064