Престижно признание за Триатлон Федерацијата на Македонија

Триатлон федерација на Македонија (ТФМ) на гала церомонијата на Европската триатлон Унија  (ЕТУ) која се одржа во Даблин, Република Ирска наградена беше за најголем и најзабележителен напредок во годината која измина. ТФМ во трката ги совлада Латвија и Србија.


Прочитајте повеќе 

Bul Koco Racin br.15

Skopje, Macedonia

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064