Триатлон календар на Европската Триатлон унија за 2019 г.

Гордо ви го преставуваме официалниот Триатлон календар на Европската Триатлон унија за 2019година.
На него како што ветивме Европски Јуниорски Триатлон куп во Охрид 6-7 Јули.
Сега знаете како да го планирате летниот одмор,ние не одмараме се спремаме за новиот предизвик заедно со нашите

соработници и локални организатори Асоцијација на спортови"Спорт за сите-сите за спорт".

Наши спонзори

Булевар "Кочо Рацин" бр.15

Скопје, Македонија

+389 70 363-958

+389 70 221-850

+389 75 287-064